Use the form below to register your account.

Security question:

5 + 9 =

Регистрация

За нас

Недвижимите имоти са част от нашата история и културно наследство и в Елеганс Естейт Вашия красив имот е наш приоритет. Елеганс Естейт се ражда от идеята за красота, елегантност и стил! На Ваше разположение са екпертизата на екип от архитекти, ландшафтни архитекти, дизайнери, строители и юристи, която стъпва върху основите на дългогодишен професионален опит. Ние Ви разбираме и ще намерим за Вас елегантен имот, който отразява динамиката и ритъма на Вашия живот и ежедневие.

Двигателят на компанията – ландшафтен арх. Цветелина Ганева, член на потомствена фамилия на традиции, изграждани през вековете и даваща изящния орнамент на идеята за различния почерк на Елеганс Естейт, създава агенцията като отговор на нуждата от персонално отношение и професионална подкрепа през целия път на намиране на подходящ имот за своите клиенти. Независимо дали в луксозните имоти търсите инвестиция или вдъхновение, Вашите изисквания са най-важни за нас! 

Елеганс Естейт поема отговорност, така че Клиентът да остане удовлетворен от услигите, които предоставяме!  Нашите услуги и ангажименти се базират на философия, основана на доверие, почтеност, дискретност и високи постижения. Елеганс Естейт дава сигурността на компетентен партньор и гарантиран професионализъм. Ценностите на компанията са изграждане на добри, приятелски и прозрачни взаимоотношения с нашите клиенти и партньори!

Професионално, прозрачно и коректно ние ще:

Анализираме Вашите нужди и ще намерим Вашият луксозен имот, който отговаря на Вашите представи за дом, работно място и инвестиция
Направим оценка на пазарната стойност на недвижимите имоти
Предоставим компетентен съвет на купувачите и продавачите, на наемателите и наемодателите
Изготвим инвестиционна стратегия и анализ на пазара

Елеганс Естейт представя есенцията на елегантите имоти в България!