Use the form below to register your account.

Security question:

6 + 15 =

Регистрация

Неповторим четиристаен, кв. Бояна

Продаден!

Неповторим четиристаен, кв. Бояна

249,723.00  0.00 

Разпределение: входно антре, просторен хол с трапезария и кухненски бокс, прилежаща лоджия, 2 спални, с прилежащи бани и два дрешника.,, като единият по-голям дрешник/гардеробно би могло да стане на 3-та спалня или кабинет.

Площ: 141,71/166,48 кв.м

Описание

КРАСОТА В СТИЛ И ЕЛЕГАНТНОСТ В ПОЛИТЕ НА ВИТОША!

СГРАДА ПРЕД АКТ 15!
Сградата е триетажна, разположена на тиха улица в близост до Резиденция Бояна и наоколо са предимно еднофамилни къщи.
Комфортните апартаменти с изглед към града и планината предоставят на своите обитатели стил, уют и индивидуалност. Архитектурата следва денивелацията на терена с ясни и изчистени линии. Двата взаимно перпендикулярни, пресичащи се обема създават вътрешен двор с югоизточно изложение. Никой от апартаментите не граничи с друг апартамент.
Дневните и трапезариите са богато осветени и имат поглед в три посоки, което осигурява красиви гледки към двора, към планината и града, и усещане за живот сред природата. Всеки апартамент има по една голяма тераса (ок.12-14м2) към дневната зона, изпълняваща ролята на собствен зелен двор с чудесна гледка към София и планината. Тя се приобщава чрез големите отваряеми витрини към дневната и столовата, и има възможност да се обитава целогодишно. Висок клас дограма троен стъклопакет, шумо и топлоизолация, подово водно отопление. Светла височина на таваните – 2.70 м. В подземното ниво са ситуирани 12 гаража на цена 15 000 евро, с възможност за зареждане на електрически автомобили и 1 паркомясто. На това ниво е разположена и малка СПА зона с осветителен озеленен двор, парна баня, сауна и възможност за джакузи, а на полуподземното ниво – фитнес зала, санитарен възел, място за напитки. Предвидена е климатична инсталация от канален тип като външните тела ще са монтирани на покрива.

Входното фоайе ще бъде изпълнено по индивидуален дизайнерски проект, с място за охрана. До него има помещение за колички и велосипеди. А самото електричество за двора, фасадата и общите части се осигурява от монтирани на покрива фотоволтаици, което ще се регулира с фотоклетка и часовников механизъм. Всеки апартамент разполага с една, а някои и с две камини!

Свободни в сградата са общо 4 апартамента с подобни характеристики.

Сградата се предвижда да бъде завършена през лятото на 2020 г.

Цените са без ДДС!

Елеганс Естейт предлага есенцията на елегантните имоти в България!

Допълнителна информация

Екстри

, , , , , , ,

Обзавеждане

Не

Отопление

Локално отопление

Изложение

Запад, Изток, Юг

Етаж

2

Населено място

София

Паркинг

Гараж

Площ на имота

От 100 до 499 квадратни метра

Тип имот

Четиристаен апартамент

Тип обява

Продажба

Гледка

Към града, Планина

Район

Бояна

Подобни имоти