Use the form below to register your account.

Security question:

14 + 5 =

Регистрация

Шедьовър на елегантността в кв. Лозенец

Шедьовър на елегантността в кв. Лозенец

Разположение:

Входно антре, което прелива в изключително просторна дневна с прилежаща красива тераса, 3 спални, всяка с прилежаща баня и дрешник, отново тераса, както и сервизно помещение.

Площ:

257 кв.м

Описание

Елеганс Естейт има честта и удоволствието да представи един изключителен и единствен по рода си имот, намиращ се в една от най-луксозните и красиви бъдещи сгради в нашия град. Сградата представлява изключителен ансамбъл, открояващ се с безупречния почерк на собственика и нейният създател. Този шедьовър на архитектурата предстои да бъде завършен в началото на 2020 г. Отличава се и с това, че разполага само с по един уникален апартамент на етаж! Във вертикално отношение, сградата е решена с един подземен етаж и шест надземни етажа, като първият и последният са с двойни височини. Всички останали етажи са с височина по-голяма от нормативната – 3.4о м. Подземният етаж е предвиден за гараж и се обслужва от високоскоростен автомобилен асансьор. Партерният етаж е отреден за търговска площ на две нива, подходящ за представителство или банков офис, а на последния – неповторим пентхаус.

А локацията на сградата е също уникална! В непосредствена близост се намират луксозни офис центрове и жилищни сгради, на междинно разстояние от Южен парк и Борисова градина, хотели, ресторанти, търговски, зи спортни центрове, всякъв вид градски транспорт, метро спирка на 200 м разстояние, учебни комплекси и детски градини.

Цена по договаряне!

Допълнителна информация

Екстри

, , , , ,

Обзавеждане

До ключ

Отопление

ТЕЦ

Изложение

Запад, Север, Юг

Етаж

3

Населено място

София

Паркинг

Гараж

Площ на имота

От 100 до 499 квадратни метра

Район

Лозенец

Тип имот

Четиристаен апартамент

Тип обява

Продажба

Гледка

Към града, Планина

Подобни имоти