Use the form below to register your account.

Security question:

7 + 15 =

Регистрация

Неповторим и изключително елегантен пентхаус в кв. Лозенец

Неповторим и изключително елегантен пентхаус в кв. Лозенец

Разпределение:

Входно антре, което прелива в просторна дневна с кухня и  трапезария, която е ситуирана на две нива с височина 6.0 м, общо 5 спални, всяка с прилежаща баня и собствен дрешник. Огромна тераса с излаз от дневната и спалните.

Площ:

383 кв.м

Описание

Елеганс Естейт има честта и удоволствието да представи един изключителен и единствен по рода си имот, намиращ се в една от най-луксозните и красиви бъдещи сгради в нашия град. Сградата представлява изключителен ансамбъл, открояващ се с безупречния почерк на собственика и нейният създател. Този шедьовър на архитектурата предстои да бъде завършен в началото на 2020 г. Отличава се и с това, че разполага само с по един уникален апартамент на етаж! Във вертикално отношение, сградата е решена с един подземен етаж и шест надземни етажа, като първият и последният са с двойни височини. Всички останали етажи са с височина по-голяма от нормативната – 3.40 м. Подземният етаж е предвиден за гараж и се обслужва от високоскоростен автомобилен асансьор. Партерният етаж е отреден за търговска площ на две нива, подходящ за представителство или банков офис, а на последния етаж ще бъде този неповторим пентхаус.

Оптималните пространства и притока на светлина, са водещи в проектирането на жилищата. Разпределението им е така проектирано, че от входното пространство се преминава в обширна дневна с трапезария и кухненски бокс, с изложение в три географски посоки и излаз на просторна тераса, от която се откриват, спиращи дъха гледки към София и синята Витоша. Следват три спални, всяка с прилежаща баня и дрешник, както и сервизно помещение. В сградата са проектирани само пет апартамента, четири от които с площ 257 кв.м и един с площ 383 кв.м. Сградата разполага и с вътрешен двор, с красиво и богато ландшафтно оформление.

Цена по договаряне!

Допълнителна информация

Екстри

, , , ,

Обзавеждане

До ключ

Отопление

ТЕЦ

Изложение

Запад, Север, Юг

Етаж

6

Населено място

София

Паркинг

Гараж

Площ на имота

От 100 до 499 квадратни метра

Район

Лозенец

Тип обява

Продажба

Гледка

Към града, Планина

Тип имот

Многостаен

Подобни имоти