Use the form below to register your account.

Security question:

8 + 5 =

Регистрация

Изключителна офис сграда бул. Цариградско шосе

Изключителна офис сграда бул. Цариградско шосе

1.00 

Разпределение: 38 паркоместа в сутеренното ниво, 5 паркоместа на партерно ниво, търговски помещения и магазини на 1 и 2 ниво и от 3 ниво са ситуирани офис площи.

Площ: сутерен 1221,72 кв.м

търговска част – 1482,37  кв.м

офисна част – 4 847,39 кв.м

Описание

Tърговско-административна сграда, ситуирана на изключително ключова позиция, oтдалечен само на 10 минути от идеалния център на града и от аерогара “София”. Непосредствено зад него се простира най-престижният столичен квартал – “Изток”.  Около сградата минават едни от възловите пътни артерии на столицата. На първо място – бул. “Цариградско шосе”, водещ от центъра към софийската аерогара и извеждащ на магистрала “Тракия”; бул. “Г. М. Димитров”, обслужващ кварталите “Мусагеница”, “Дървеница”, “Дианабад” и “Студентски град”, както и към южната дъга на Околовръстния път; локалното платно на бул. “Цариградско шосе”, свързващо центъра с квартал “Младост”.

На партерния и надпартерния етаж са разположени атрактивни търговски площи, чието лице е на самото “колело” на 4-ти километър – сигурна гаранция за непрестанен човеко- и автомобилен поток.

Останалите седем етажа са заети от луксозни офисни помещения. Освен лесната откриваемост, благодарение на комуникативната локация на центъра, офисите гарантират престижна визия на компаниите, избрали да разположат представителствата си там. Атрактивно и стабилно място за правене на бизнес. Намерен е идеалният баланс между очакванията за високо качество на офиса, вложените материали и технологии, и възможностите за поддържането му. Избраната концепция дава възможност за лесно приспособяване на вътрешното пространство за нуждите на разнообразни дейности и за разделяне или обединяване в различни по площ единици и гъвкави интериорни решения. Всеки етаж или офис би могъл да се организира според предпочитанията на клиентите.

Сградата е изпълнена в съответствие с всички изисквания за офис сграда от клас А.

Цена: при конкретно запитване!

Допълнителна информация

Екстри

, , ,

Обзавеждане

Да

Отопление

Локално отопление, ТЕЦ

Изложение

Изток, Север, Юг

Етаж

10

Населено място

София

Паркинг

Гараж, Паркомясто

Площ на имота

Над 500 квадратни метра

Район

Изток

Тип имот

Бизнес имот

Тип обява

Продажба

Гледка

Към града, Планина

Подобни имоти